Čaše Swarovski Shot – set 6 čaša

-25% Off

Originalna cena je bila: 8.500,00 RSD.Trenutna cena je: 6.400,00 RSD.

Čaše Swarovski Shot savršene za posluživanje rakije i svih ostalih kratkih žestokih pića, ručno dekorisane sa tri Swarovski cirkona. Set od šest čaša u luksuznom maloprodajnom pakovanju.

Zapremina 90ml

Bohemia kristal

Opis

Čaše Swarovski Shot savršene za posluživanje rakije i svih ostalih kratkih žestokih pića.

Zapremina 90ml.

Bohemia kristal.

Bohemia čaše

Kristalne čaše za rakiju neophodne kao neizostavni element pri uživanju u omiljenom piću. Da bismo svoje nepce obradovali istinskim ukusom omiljenog pića potrebna je odgovarajuća čaša. Oblik i dimenzije kristalne čaše odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom čaše piće pokaže u svom najboljem svetlu. Velik iskorak u tom pravcu ostvario je češki brend Bohemia koji već vekovima unazad vrši istraživanja i primenjuje ih na svoje proizvode. Inventivnost i posvećenost radu rezultirali su dostignućima za poštovanje. Iz tog razloga slobodno se može reći da je Bohemia jedan od vodećih svetskih proizvođača kada su u pitanju čaše.

Svako piće ima svoju određenu čašu posebno dizajniranu kako bi se oslobodila određena svojstva datog napitka.

Čaše za vino, šampanjac, viski, konjak, rakiju vodu, sok uvek su prigodan poklon za svadbu, rođendan, useljenje i svečane prilike. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Kristalne čaše univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Proizvodnja Bohemia kristala

Proizvodnja Bohemia ručno rezanog olovnog kristala jedna je od najvažnijih industrija u Češkoj. Istovremeno sa najdužom tradicijom. Staklo i kristal se proizvode u Bohemiji više od 800 godina. Industrija je zasnovana na dobro uspostavljenoj zanatskoj veštini, tehničkoj veštini i umetničkoj nejednakosti, koja je cenjena širom sveta.

Veština staklara kombinovana je sa umetničkim umećem u obradi stakla. Sve kako bi se maksimalno iskoristila visoka refrakcija svetlosti koju poseduje krhka lepota proizvoda isečenih od olovnog kristala. Odličan nivo češke proizvodnje olovnog kristala zasnovan je na tradiciji nagomilanoj vekovima. Na to se nadovezuje veština, iskustvo i obuka staklara u kvalitetnoj izradi i sposobnosti da kreiraju atraktivan proizvod i otkrivaju nove tehnike. Čaše su neophodan deo pribora svakog ljubitelja dobrog pića. Bohemia je pretočila svoje znanje i umeće u proizvodnju istih.

Staklari se školuju u specijalnim staklarskim školama, kojima nema premca u svetu, od kojih je prva osnovana 1856. godine. Ove specijalizovane škole stvaraju kvalifikovane slikare, vitražere, rezače kristala, gravere i tehničare. Vodeći stručnjaci vode računa o razvoju svakog učenika, prenoseći stručnost i veštinu generacijama. Upravo navedena stručnost na delu pokazuje kako Bohemia škola dizajna i proizvodnje stakla ima odraza na predmete kao što su čaše.

Pored tradicije, kreativnost u proizvodnim tehnikama i razvoj dizajna se podstiču kako bi se Bohemia kristal održao među vodećim svetskim proizvodima.

Malo zemalja u svetu može se pohvaliti tako širokim spektrom tradicionalnih tehnika ukrašavanja kao što su one koje su korišćene u češkom regionu. Iako koriste savremenu nauku i tehnologiju u suštini se oslanjaju na tradiciju staru stotinama godina. Od duvanja sirovog proizvoda, do njegove dorade i ukrašavanja raznim tehnikama, ljudska veština, smisao za umetnost i dobar ukus su uvek bili i ostali suštinski.

Ova dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade. Iste možete pogledati ovde.

Čaše za liker Swarovski savršen poklon za svaku priliku.

Čaše iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: kristalno staklo. Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: R. Češka Uvoznik: TR Melisanti, Nikole Pašića 9, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Čaše Swarovski Shot

Čaše Swarovski Shot - set 6 čaša

Originalna cena je bila: 8.500,00 RSD.Trenutna cena je: 6.400,00 RSD.