Čaše za rakiju Sylvia – set 6 čaša

2.100,00 RSD

Čaše za rakiju Sylvia široko rasprostranjene i popularane među ljubiteljima žestokih alkoholnih pića, stvorene za istinsko uživanje. Zapremina 65ml, visina 150mm.

Opis

Čaše za rakiju Sylvia, zapremina 65ml.

Dimenzije: visina 150mm

Materijal staklo.

Čaše

Čaše za rakiju neophodne kao neizostavni element pri uživanju u omiljenom piću. Da bismo svoje nepce obradovali istinskim ukusom omiljenog pića potrebna je odgovarajuća čaša. Oblik i dimenzije kristalne čaše odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom čaše piće pokaže u svom najboljem svetlu. Velik iskorak u tom pravcu ostvario je češki brend Bohemia koji već vekovima unazad vrši istraživanja i primenjuje ih na svoje proizvode. Inventivnost i posvećenost radu rezultirali su dostignućima za poštovanje. Iz tog razloga slobodno se može reći da je Bohemia jedan od vodećih svetskih proizvođača kada su u pitanju čaše.

Svako piće ima svoju određenu čašu posebno dizajniranu kako bi se oslobodila određena svojstva datog napitka.

Čaše za vino, šampanjac, viski, konjak, rakiju, vodu, sok uvek su prigodan poklon za svadbu, rođendan, useljenje i svečane prilike. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Kristalne čaše univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade. Iste možete pogledati ovde.

Čaše iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: staklo Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Češka Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Case za rakiju Sylvia

Čaše za rakiju Sylvia - set 6 čaša

2.100,00 RSD