Čase za vino Byart Gold – set 6/1

10.700,00 RSD

Ekskluzivne čase za vino Byart set 6 komada, kreirane za ljubitelje zlatnih detalja. Stvorene za maksimalno uživanje u gold dekoraciji stola. Materijal staklo. Zapremina 400ml.

Kategorija:

Opis

Ekskluzivne čase za vino Byart gold kreirane za ljubitelje zlatnih detalja. Stvorene za maksimalno uživanje u gold dekoraciji stola. Zapremina 380ml.

Čaše za vino

Ekskluzivne čase za vino Byart neizostavni element pri uživanju u omiljenom piću. Da bismo uživali u omiljenom vinu potrebna je odgovarajuća čaša za vino. Oblik i dimenzije čaše za vino odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom čaše vino pokaže u svom najboljem svetlu.

Čaše za vodu, vino, šampanjac, viski uvek su poklon No1 za svadbu, rođendan i svečane događaje. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Čaše za vino univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Proizvodnja stakla

Proizvodnja stakla jedna je od najvažnijih industrija u svetu. Istovremeno sa najdužom tradicijom. Industrija je zasnovana na dobro uspostavljenoj zanatskoj i tehničkoj veštini.

Veština staklara kombinovana je sa umetničkim umećem u obradi stakla. Sve kako bi se maksimalno iskoristila visoka refrakcija svetlosti koju poseduje krhka lepota proizvoda. Odličan nivo proizvodnje stakla zasnovan je na tradiciji nagomilanoj vekovima. Na to se nadovezuje veština, iskustvo i obuka staklara u kvalitetnoj izradi i sposobnosti da kreiraju atraktivan proizvod i otkrivaju nove tehnike. Čaše za vodu neophodan su deo pribora svakog ljubitelja lepo dekorisanog stola.

Staklari se školuju u specijalnim staklarskim školama. Ove specijalizovane škole stvaraju kvalifikovane slikare, vitražere, rezače kristala, gravere i tehničare. Vodeći stručnjaci vode računa o razvoju svakog učenika, prenoseći stručnost i veštinu generacijama. Upravo navedena stručnost na delu pokazuje kako škola dizajna i proizvodnje stakla ima odraza na predmete kao što su čaše za vodu.

Iako koriste savremenu nauku i tehnologiju staklari se u suštini oslanjaju na tradiciju staru stotinama godina. Od duvanja sirovog proizvoda, do njegove dorade i ukrašavanja raznim tehnikama, ljudska veština, smisao za umetnost i dobar ukus su uvek bili i ostali suštinski.

Ova dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade. Iste možete pogledati ovde.

Materijal: staklo Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Turska Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

case za vodu Byart Gold

Čase za vino Byart Gold – set 6/1

10.700,00 RSD