Giftbox čaše za šampanjac Grafiti Auris – set 6 čaša

13.000,00 RSD

Giftbox čaše za šampanjac Grafiti Auris set 6 čaša. Bohemia kristal čaše za šampanjac iz serije Grafiti Auris sa ručno brušenim motivom učiniće vaš poklon nezaboravnim. Set sadrži šest čaša koje su na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovane u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Zapremina čaše 230ml

Bohemia kristal

Opis

Giftbox čaše za šampanjac Grafiti Auris set 6 čaša. Bohemia kristal čaše za šampanjac iz serije Grafiti Auris sa ručno brušenim motivom učiniće vaš poklon nezaboravnim. Set sadrži šest čaša koje su na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovane u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Zapremina 230ml

Bohemia kristal

Artikli iz kategorije Exclusive Giftbox savršen su izbor za korporativni poklon (corporate gift). Pružaju kombinaciju visokog kvaliteta, elegancije i personalizacije koja odražava poslovnu filozofiju vaše kompanije. Dodavanjem logotipa kompanije na kutiju, dodatno ističemo vaš brend i činimo poklon još posebnijim. Na taj način, osiguravamo da vaši korporativni pokloni budu ne samo simbol zahvalnosti, već i efikasan alat za jačanje odnosa s poslovnim partnerima i klijentima.

Proizvodnja Bohemia kristala

Proizvodnja Bohemia ručno rezanog olovnog kristala jedna je od najvažnijih industrija u Češkoj. Istovremeno sa najdužom tradicijom. Staklo i kristal se proizvode u Bohemiji više od 800 godina. Industrija je zasnovana na dobro uspostavljenoj zanatskoj veštini, tehničkoj veštini i umetničkoj nejednakosti, koja je cenjena širom sveta.

Veština staklara kombinovana je sa umetničkim umećem u obradi stakla kako bi se maksimalno iskoristila visoka refrakcija svetlosti koju poseduje krhka lepota proizvoda isečenih od olovnog kristala. Odličan nivo češke proizvodnje olovnog kristala zasnovan je ne samo na tradiciji nagomilanoj vekovima, već i na veštini, iskustvu i obuci staklara u kvalitetnoj izradi i sposobnosti da kreiraju atraktivan proizvod i otkrivanju novih tehnika.

Staklari se školuju u specijalnim staklarskim školama, kojima nema premca u svetu, od kojih je prva osnovana 1856. godine. Ove specijalizovane škole stvaraju kvalifikovane slikare, vitražere, rezače kristala, gravere i tehničare. Vodeći stručnjaci vode računa o razvoju svakog učenika, prenoseći stručnost i veštinu generacijama.

Pored tradicije, kreativnost u proizvodnim tehnikama i razvoj dizajna se podstiču kako bi se Bohemia kristal održao među vodećim svetskim proizvodima.

Malo zemalja u svetu može se pohvaliti tako širokim spektrom tradicionalnih tehnika ukrašavanja kao što su one koje su korišćene u češkom regionu. Iako koriste savremenu nauku i tehnologiju u suštini se oslanjaju na tradiciju staru stotinama godina. Od duvanja sirovog proizvoda, do njegove dorade i ukrašavanja raznim tehnikama, ljudska veština, smisao za umetnost i dobar ukus su uvek bili i ostali suštinski.

Ova dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade

Šampanjac

Šampanjac – penušavo vino koje se proizvodi naknadnim vrenjem vina u boci u kojoj se oslobađa ugljen dioksid. Naziv je dobilo po francuskoj pokrajini Šampanji. Dok neki proizvođači vina koriste ime šampanjac za svoja penušava vina, u brojnim državama ovo ime se može koristiti samo za vina koja dolaze iz Šampanje.

Za proizvodnju šampanjca dozvoljeno je koristiti samo tri sorte grožđa. Od Pino noara, koji raste na krečnjačkim terenima, dobijaju se bogata, prefinjena vina. U hladnijim delovima gaji se Pino menije, koga karakterišu visoki prinosi i začinske arome. Nalazi se svuda, ali se retko spominje. Treća sorta je Šardone, koji je neizostavna komponenta šampanjskih vina – protivteža bogatim aromama Pino noara, prefinjen, elegantan, ali oštar.

Šampanjac je piće koje se pije u posebnim pirlikama. Kada se nešto proslavlja ili obeležava neki poseban datum.

Može se poslužiti uz ribu i morske plodove. Veoma se dobro slaže sa hladnim predjelima od morskih plodova. Kombinacija sirovih školjki, crnog i belog kavijara sa šampanjcem je izuzetno istančana. Nećete pogrešiti, ako ga poslužite uz sireve. Može se poslužiti i uz voće. Suvi šampanjac se veoma dobro slaže sa kajsijama i breskvama.

Obavezno poslužujete šampanjac ohlađen i u specijalnim čašama. Za pravilno posluživanje šampanjca i uživanje u istom postrebne su odgovarajuće čaše za šampanjac gde Bohemia kristal nudi širok dijapazon.

Čaše iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: kristalno staklo. Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: R. Češka Uvoznik: TR Melisanti, Nikole Pašića 9, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

Giftbox čaše za šampanjac Grafiti Auris - set 6 čaša

Giftbox čaše za šampanjac Grafiti Auris - set 6 čaša

13.000,00 RSD