Giftbox čaše za vino Grafiti – set dve čaše

6.400,00 RSD

Bohemia kristal čaše za vino iz serije Grafiti učiniće vaš poklon savršenim. Set sadrži dve čaše koje su na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovane u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Zapremina čaše 350ml

Bohemia kristal

Opis

Giftbox čaše za vino Grafiti 2. Bohemia kristal čaše za vino iz serije Hokaido učiniće vaš poklon savršenim. Set sadrži dve čaše koje su na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovane u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Zapremina 350ml

Bohemia kristal

Artikli iz kategorije Exclusive Giftbox savršen su izbor za korporativni poklon (corporate gift). Pružaju kombinaciju visokog kvaliteta, elegancije i personalizacije koja odražava poslovnu filozofiju vaše kompanije. Dodavanjem logotipa kompanije na kutiju, dodatno ističemo vaš brend i činimo poklon još posebnijim. Na taj način, osiguravamo da vaši korporativni pokloni budu ne samo simbol zahvalnosti, već i efikasan alat za jačanje odnosa s poslovnim partnerima i klijentima.

Čaše za vino

Kristalne čaše za vino kao neizostavni element pri uživanju u omiljenom piću. Da bismo svoje nepce obradovali istinskim ukusom vina potrebna je odgovarajuća čaša. Oblik i dimenzije kristalne čaše za vino odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom čaše vino pokaže u svom najboljem svetlu. Velik iskorak u tom pravcu ostvario je češki brend Bohemia koji već vekovima unazad vrši istraživanja i primenjuje ih na svoje proizvode. Inventivnost i posvećenost radu rezultirali su dostignućima za poštovanje. Iz tog razloga slobodno se može reći da je Bohemia jedan od vodećih svetskih proizvođača kada su u pitanju čaše za vino.

Svaka sorta vina ima svoju određenu čašu posebno dizajniranu kako bi se oslobodila određena svojstva datog vina. Svakako, osnovna podela vinskih čaša je na čaše za belo i crveno vino odakle su izvedene sve ostale.

Čaše za vino, šampanjac, viski uvek su poklon No1 za svadbu, rođendan i svečane događaje. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Kristalne čaše univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Proizvodnja Bohemia kristala

Proizvodnja Bohemia ručno rezanog olovnog kristala jedna je od najvažnijih industrija u Češkoj. Istovremeno sa najdužom tradicijom. Staklo i kristal se proizvode u Bohemiji više od 800 godina. Industrija je zasnovana na dobro uspostavljenoj zanatskoj veštini, tehničkoj veštini i umetničkoj nejednakosti, koja je cenjena širom sveta.

Veština staklara kombinovana je sa umetničkim umećem u obradi stakla. Sve kako bi se maksimalno iskoristila visoka refrakcija svetlosti koju poseduje krhka lepota proizvoda isečenih od olovnog kristala. Odličan nivo češke proizvodnje olovnog kristala zasnovan je na tradiciji nagomilanoj vekovima. Na to se nadovezuje veština, iskustvo i obuka staklara u kvalitetnoj izradi i sposobnosti da kreiraju atraktivan proizvod i otkrivaju nove tehnike. Čaše za vino neophodan su deo pribora svakog ljubitelja dobrog vina. Bohemia je pretočila svoje znanje i umeće u proizvodnju istih.

Staklari se školuju u specijalnim staklarskim školama, kojima nema premca u svetu, od kojih je prva osnovana 1856. godine. Ove specijalizovane škole stvaraju kvalifikovane slikare, vitražere, rezače kristala, gravere i tehničare. Vodeći stručnjaci vode računa o razvoju svakog učenika, prenoseći stručnost i veštinu generacijama. Upravo navedena stručnost na delu pokazuje kako Bohemia škola dizajna i proizvodnje stakla ima odraza na predmete kao što su čaše za vino.

Pored tradicije, kreativnost u proizvodnim tehnikama i razvoj dizajna se podstiču kako bi se Bohemia kristal održao među vodećim svetskim proizvodima.

Malo zemalja u svetu može se pohvaliti tako širokim spektrom tradicionalnih tehnika ukrašavanja kao što su one koje su korišćene u češkom regionu. Iako koriste savremenu nauku i tehnologiju u suštini se oslanjaju na tradiciju staru stotinama godina. Od duvanja sirovog proizvoda, do njegove dorade i ukrašavanja raznim tehnikama, ljudska veština, smisao za umetnost i dobar ukus su uvek bili i ostali suštinski.

Ova dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade. Iste možete pogledati ovde.

Našu celokupnu ponudu čaša za vino možete pogledati ovde.

Materijal: kristalno staklo. Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: R. Češka Uvoznik: TR Melisanti, Nikole Pašića 9, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

giftbox čaše grafiti vino 2

Giftbox čaše za vino Grafiti - set dve čaše

6.400,00 RSD