Šoljice Thun Bernadotte platina 155 – set 6 komada

Nije na stanju

6.900,00 RSD

Šoljice Thun platina 155, češke marke Thun, brend sa više od 200 godina tradicije u proizvodnji visoko kvalitetnog porcelana čime opravdava svoj kvalitet i dizajn koji traje. Materijal porcelan.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Šoljice Thun platina 155, češke marke Thun, brend sa više od 200 godina tradicije u proizvodnji visoko kvalitetnog porcelana čime opravdava svoj kvalitet i dizajn koji traje. Materijal porcelan.

Kompanija Thun

Kompanija Thun 1794 a.s. nastaje 2009-e godine otkupom imovine i brenda bivše kompanije Karlovarsky porcelan a.s. Thun 1794.

Thun 1794 je najveći češki proizvođač porcelana. U svom proizvodnom asortimanu kompanija ima porcelan za domaćinstvo, servis za ručavanje, set za kolače, hotelski porcelan, specijalni program kuvanja, porcelan za decu i proizvode po meri za velike međunarodne lance. Proizvodi specifičan tip takozvanog tvrdog porcelana sa temperaturom pečenja od 1405°C.

Visok kvalitet i jedinstven dizajn zasnovan na 220-godišnjoj tradiciji proizvodnje porcelana u Češkoj Republici garantuje visok standard.

Sedište kompanije je grad Nova Role kod Karlovih Vari, koji se naziva gradom porcelana.

Podeljena na tri osnovna preduzeća:

Nova Role

Fabrika je osnovana 1921. Posle Drugog svetskog rata uključena je u grupu Karlovarsky porcelan. 2009. godine fabriku je kupila kompanija Thun 1794 a.s. i došlo je do značajne izmene sadržaja proizvodnje. Nova Role postaje sedište cele kompanije; u njenim prostorijama smeštena je i radionica Servis i proizvodnja sitoštampe. Kompanija Thun 1794 otkupljuje i prava na žigove, prateći više od dva veka tradiciju proizvodnje porcelana i servisa za ručavanje sopstvenom proizvodnom delatnošću.

Ovo preduzeće koristi robne marke Thun 1794 i Thun Hotel & Restaurant.

Klašterec
Fabriku u Klašterecu osnovali su grof Franc Jozef Thun i J.N.Veber 1794. godine, kao drugu najstariju fabriku porcelana u Češkoj. Fabrika se preselila u novoizgrađeni prostor 1970-ih godina gde je do sada smešten. Preduzeće je opremljeno savremenim tehnološkim uređajima kao što su livenje pod pritiskom, dve komorne peći i dve peći za glaziranje. Raspolaže dekorativnom sekcijom, koja je u stanju da primeni sve dostupne kategorije dekoracije na belo telo: sitoštampane dekoracije, nedovoljno i zastakljene dekoracije, farbarske dekoracije plemenitim metalima ili bojama, prskanje. Kapacitet fabrike Klašterec je oko hiljadu tona godišnje. Proizvodnja kućnog stonog porcelana, servisa za ručavanje.

Concordia Lesov

Concordia Lesov je osnovao Ernst Mader, 1888. godine. Posle Drugog svetskog rata fabrika je postala deo kompanije Karlovarsky porcelan. Godine 2009. kupila ju je kompanija Thun 1794 a.s., uključujući robne marke i tehnološku opremu.

Concordia Lesov koristi zaštitni znak LC i Thun Hotel & Restaurant. Proizvodnja kućnog i HORECA porcelana.

Materijal: porcelan Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: R. Češka Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

 • Šoljice za kafu Thun platina 140 Nije na stanju
  6.900,00 RSD

  Šoljice za kafu Thun platina 140, češke marke Thun, brend sa više od 200 godina tradicije u proizvodnji visoko kvalitetnog porcelana čime opravdava svoj kvalitet i dizajn koji traje. Materijal porcelan.

 • soljica za kafu bernadot Nije na stanju
  5.950,00 RSD

  Šoljice za kafu Bernadot, češke marke Thun, brend sa više od 200 godina tradicije u proizvodnji visoko kvalitetnog porcelana čime opravdava svoj kvalitet i dizajn koji traje. Materijal porcelan.

 • Servis za ručavanje Bernadotte
  27.000,00 RSD

  Servis za ručavanje Bernadotte beli svojim klasičnim dizajnom upotpuniće vaše svečane trenutke kako biste uživali sa vašim prijateljima i porodicom. Sadrži 26 elemenata 6 dubokih tanjira, 6 plitkih tanjira, 6 tacnica, sosijera, supijera, dve činije, dva ovala, so i biber. Pogodno za pranje u mašini za pranje posuđa.

  Thun Porcelan je sinonim za vrhunski kvalitet i eleganciju u proizvodnji porcelana već više od 220 godina. Smešten u prekrasnom gradu Karlove Vari u Češkoj Republici, ovaj renomirani brend ima duboko ukorenjenu tradiciju koja seže daleko u prošlost.

  Servis za ručavanje Thun Bernadotte Beli ne šaljemo brzom poštom. Prilikom online poručivanja, uz prethodni dogovor, postoji mogućnost lične isporuke za bližu okolinu Novog Sada i uže područje Beograda uz trošak isporuke od 1000 dinara.

 • Servis za ručavanje Bernadotte bež
  27.000,00 RSD

  Porcelanski servis za ručavanje Bernadotte bež svojim klasičnim dizajnom i bojom slonove kosti upotpuniće vaše svečane trenutke kako biste uživali sa vašim prijateljima i porodicom. Sadrži 26 elemenata 6 dubokih tanjira, 6 plitkih tanjira, 6 tacnica, sosijera, supijera, dve činije, dva ovala, so i biber. Pogodno za pranje u mašini za pranje posuđa.

  Thun Porcelan je sinonim za vrhunski kvalitet i eleganciju u proizvodnji porcelana već više od 220 godina. Smešten u prekrasnom gradu Karlove Vari u Češkoj Republici, ovaj renomirani brend ima duboko ukorenjenu tradiciju koja seže daleko u prošlost.

  Servis za ručavanje Thun Bernadotte Ivory ne šaljemo brzom poštom. Prilikom online poručivanja, uz prethodni dogovor, postoji mogućnost lične isporuke za bližu okolinu Novog Sada i uže područje Beograda uz trošak isporuke od 1000 dinara.

Šoljice Thun platina

Šoljice Thun Bernadotte platina 155 - set 6 komada

6.900,00 RSD

Nema na zalihama