Šoljice za kafu Byart Bronze – set 6/1

8.500,00 RSD

Šoljice za nes kafu bronza, staklene šoljice modernog dizajna stvorene za hedoniste za potpuno uživanje u omiljenom kafenom napitku. Set obuhvata 6 šoljica sa tacnicama

Kategorija:

Opis

Šoljice za nes kafu bronza, staklene šoljice modernog dizajna stvorene za hedoniste za potpuno uživanje u omiljenom kafenom napitku. Set obuhvata 6 šoljica sa tacnicama

Šoljice

Šoljice za kafu neizostavni element pri uživanju u omiljenom napitku od kafe. Da bismo svoje nepce obradovali istinskim ukusom omiljene kafe potrebna je odgovarajuća šoljica. Oblik i dimenzije šoljice za kafu odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom šolje piće pokaže u svom najboljem svetlu.

Šoljice za kafu su prigodan poklon za svadbu, rođendan, useljenje i svečane prilike. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Šoljice za kafu univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Kafa

Kafa ili kava (arap. قَهْوَة‎qahwa) jeste napitak sa prepoznatljivom aromom i ukusom, koji se priprema kuvanjem prženog semena biljke kafe, najčešće u vodi ili mleku. Kafa se obično služi topla. Piće je veoma popularno u mnogim zemljama širom sveta. Kratko nakon konzumacije dolazi do blage nervne stimulacije što pojačava budnost, uzrokuje osećaj toplote, nesanicu, ubrzani rad srca itd. U većim količinama kafa uzrokuje uzbuđenost, psihički nemir, lupanje i preskakanje srca i nesanicu. Postoji više načina pripremanja kafe, a među najpoznatijim su turska kafafilter kafaespresoinstant kafairska kafa i kapućino .

Materijal: staklo Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Turska Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Šoljice za nes kafu bronza

Šoljice za kafu Byart Bronze - set 6/1

8.500,00 RSD