Stona lampa LU-SL03

-10% Off

6.840,00 RSD

Stona lampa LU-SL03 modernog dizajna za uređenje enterijera u kojem će se izdvojiti. Metalno postolje od poliranog mesinga, crni platneni abažur.

Opis

Stona lampa LU-SL03 modernog dizajna za uređenje enterijera u kojem će se izdvojiti. Metalno postolje od poliranog mesinga, crni platneni abažur. Igra svetlosti i senke u enterijeru potpuna je jedino uz pomoć adekvatne stone lampe koja se uklapa u okruženje.

Stona lampa neizostavni deo enterijera kako bi se napravila pravilna igra svetlosti i senke. Kako bi se osvetlio svaki ugao enterijera, kako bi se naglasio svaki deo ili prikrio onaj koji ne treba da se vidi.

Stona lampa omogućava da se savršeno prilagodi atmosfera u prostoru. Nezamenjiv detalj svakog enterijera kojem daje momenat grandioznosti i raskoši kako to samo svetlost može da postigne. Stonu lampu možemo postaviti na radni sto ili noćni ormarić. Omogućava da osvetlimo svoj radni prostor ili uživamo u čitanju pre spavanja.

Stona lampa je bitan dodatak svakom radnom stolu ili određenom delu nameštaja. Od nas zavisi da li želimo da stona lampa ima praktičnu ili estetsku funkciju. Odgovarajuća svetlost u kombinaciji sa predivnim dizajnom učiniće da se prostor uz pomoć stone lampe ističe.

Kod nas možete pronaći lampe klasičnog ili modernog dizajna. Bohemia kristalne ili sa platnenim abažurom. Ponudu stonih lampi iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: metal, platno Uvezeno iz: Kina Uvoznik: Aura Light Novi  Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Stona lampa

Stona lampa LU-SL03

6.840,00 RSD