Stona lampa LU-SL06

9.300,00 RSD

Stona lampa LU-SL06 hrom, staklo, platneni abažur. Sijalična mesta 1xE27 max 60W. Visina 57cm.

Kategorija:

Opis

Stona lampa LU-SL06 hrom, staklo, platneni abažur. Sijalična mesta 1xE27 max 60W. Visina 57cm.

Igra svetlosti i senke u enterijeru potpuna je jedino uz pomoć adekvatne stone lampe koja se uklapa u okruženje.

Lampa čini neizostavni deo enterijera kako bi se napravila pravilna igra svetlosti i senke. Kako bi se osvetlio svaki ugao enterijera, kako bi se naglasio svaki deo ili prikrio onaj koji ne treba da se vidi.

Lampa omogućava da se savršeno prilagodi atmosfera u prostoru. Nezamenjiv detalj svakog enterijera kojem daje momenat grandioznosti i raskoši kako to samo svetlost može da postigne. Stonu lampu možemo postaviti na radni sto ili noćni ormarić. Omogućava da osvetlimo svoj radni prostor ili uživamo u čitanju pre spavanja.

Stona lampa je bitan dodatak svakom radnom stolu ili određenom delu nameštaja. Od nas zavisi da li želimo da stona lampa ima praktičnu ili estetsku funkciju. Odgovarajuća svetlost u kombinaciji sa predivnim dizajnom učiniće da se prostor uz pomoć stone lampe ističe. Stone lampe različitih oblika i veličina praktičan su i dekorativan oblik unutrašnjeg osvetljenja.

Kod nas možete pronaći lampe klasičnog ili modernog dizajna. Bohemia kristalne ili sa platnenim abažurom. Ponudu stonih lampi iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: metal, platno Uvezeno iz: Kina Uvoznik: Aura Light Novi  Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Stona lampa LU-SL06

Stona lampa LU-SL06

9.300,00 RSD