ČAŠE ZA VINO

Kristalne čaše za vino kao neizostavni element pri uživanju u omiljenom piću. Da bismo svoje nepce obradovali istinskim ukusom vina potrebna je odgovarajuća čaša. Oblik i dimenzije kristalne čaše za vino odavno nije stvar pomodarstva i dizajna već potrebe da se pravilnim oblikom čaše vino pokaže u svom najboljem svetlu. Velik iskorak u tom pravcu ostvario je češki brend Bohemia koji već vekovima unazad vrši istraživanja i primenjuje ih na svoje proizvode. Inventivnost i posvećenost radu rezultirali su dostignućima za poštovanje. Iz tog razloga slobodno se može reći da je Bohemia jedan od vodećih svetskih proizvođača kada su u pitanju čaše za vino.

Svaka sorta vina ima svoju određenu čašu posebno dizajniranu kako bi se oslobodila određena svojstva datog vina. Svakako, osnovna podela vinskih čaša je na čaše za belo i crveno vino odakle su izvedene sve ostale.

Čaše za vino, šampanjac, viski uvek su poklon No1 za svadbu, rođendan i svečane događaje. Upotpunjuju enterijer, ako su izložene na vidno i posebno za njih odabrano mesto. Sklapanje braka, svadba, rođendan, nova godina sve su to momenti gde su čaše nezamenjiv deo proslave.

Kristalne čaše univerzalan poklon za svaku priliku kao što su svadba, slava, useljenje.

Filter
Gotovo

30 Products