EXCLUSIVE GOLD

Luksuz. Kristal zlato, serija koja luksuzno dizajniran i opremljen enterijer podiže na viši novo. Pruža mu detalje koji ga prate. Serija Bohemia kristal Gold nudi luksuzne artikle sa pozlatom od 24-karatnog zlata koji svakom enterijeru daju notu elegancije, raskoši i luksuza.

Bohemia kristal ima više stotina godina dugu istoriju međunarodnog priznanja po svom visokom kvalitetu, izradi, lepoti i često inovativnom dizajnu. Ručno rezano, gravirano, duvano i oslikano ukrasno stakleno posuđe, od čaša za šampanjac do ogromnih lustera, ukrasa, figurica i drugih staklenih predmeta među najpoznatijim je češkim izvoznim proizvodima i izuzetno popularno kao turistički suveniri.

Artikli iz serije Exclusive Gold dekorišu se i pozlaćuju u čuvenoj kompaniji Astra Gold https://astragold.com/

Astra Gold spada među najinovativnije proizvođače dekorativnog kristalnog stakla u Evropi. Proizvodi jedinstvene artikle dekorišući bohemia kristal i venecijansko staklo pozlatom, višeslojnim dekorima u boji i reljefnom oroplastikom. Jedini vlasnik kompanije Astra Gold je porodica Tengler, koja generacijama poseduje jedinstvene veštine dekoracije stakla.

Proizvodi više od 5.000 različitih vrsta kristalnih proizvoda, koji su ukrašeni čistim 24-karatnim zlatom ili čistom platinom. Pošto je svaki artikal prekriven posebnim zaštitnim slojem, dekoracija je veoma stabilna čak i pri intenzivnoj svakodnevnoj upotrebi. Neki artikli su direktno dizajnirani za HORECA segment. Luksuzni kristalni set posuđa Astra Gold se stoga koristi u luksuznim hotelima, barovima, restoranima, kao i u keteringu luksuznih aviona i jahti.

U asortimanu nisu samo ukrasni predmeti prilagođeni dekorciji, dizajnu i uređenju enterijera i pokloni, već i praktični predmeti prilagođeni svakodnevnoj upotrebi kao što bi bile čaše za vino i viski.

Luksuz je sinonim za Bohemia Kristal Gold.

Filter
Gotovo

13 Products