Prodavnica

Filter

39 Products

 • 5.900,00 RSD

  Činija Kabaret Florale dodaje šarm i praktičnost vašim okupljanjima. Ova elegantna činija sa četiri pregrade savršena je za serviranje grickalica, sušenog voća ili drugih poslastica. Svaka pregrada omogućava lako razdvajanje i estetski prikaz različitih vrsta hrane. Napravljena od visokokvalitetnog Bohemia kristala, Kabaret Florale je idealan dodatak za svaku trpezu, bilo da je reč o svakodnevnom obroku ili specijalnim prilikama. Poklon za svaku priliku.

  Dimenzije 26x26cm Visina 6cm

  Bohemia kristal

 • Kristalna činija Plantica EllipseKristalna činija Plantica Ellipse
  9.900,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal Plantica Ellipse činijom. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski kristalni proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom.

  Dimenzije 37x21cm Visina 10cm

 • činija quadron lavirint squarečinija quadron lavirint square
  10.000,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal činijom Quadron Lavirint Square. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom i ručno brušenim motivom lavirinta praveći igru svetlosti i senke.

  Dimenzije 23x23cm Visina 13cm

  Bohemia kristal

 • činija quadron gold 330činija quadron gold 330
  24.700,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal činijom Quadron Gold. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Svojim elegantnim dizajnom i diskretnim pozlaćenim motivom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Pozlata 24-karatno zlato, ručna pozlata. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom i ručno pozlaćenim filigranskim motivom.

  Dimenzije 23x23cm Visina 13cm

  Bohemia kristal

 • činija oasis 220činija oasis 220
  2.900,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal činijom sa stopom Oasis. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa sa vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Svojim elegantnim dizajnom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom.

  Prečnik 22cm. Visina 9cm

 • Kristalna pozlaćena bombonjera QuadronKristalna pozlaćena bombonjera Quadron Nije na stanju
  10.500,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal bombonjerom Quadron Gold. Modernog i jednostavnog dizajna, savršeno se uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Svojim elegantnim dizajnom i diskretnim pozlaćenim motivom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Pozlata 24-karatno zlato, ručna pozlata. Idealna kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom i ručno pozlaćenim filigranskim motivom. Mali biser svakog lepo uređenog enterijera. Prigodna kao poklon ili jednostavno dar sebi. Svojom elegancijom uklapa se u svaki prostor i daje mu momenat elegancije.

  Dimenzije 12,5×12,5cm, visina 13cm

 • Kristalna činija Quadron Gold 180Kristalna činija Quadron Gold 180
  17.100,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal činijom Quadron Gold. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Svojim elegantnim dizajnom i diskretnim pozlaćenim motivom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Pozlata 24-karatno zlato, ručna pozlata. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom i ručno pozlaćenim filigranskim motivom.

  Dimenzije 18x18cm Visina 10cm

 • Kristalni tanjir CasablancaKristalni tanjir Casablanca
  1.500,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepim Bohemia kristal tanjirom Casablanca. Modernog i jednostavnog dizajna, tanjir se savršeno uklapa sa vazom i činijom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealan za posluživanje voća, kolača na vašem svečano postavljenom stolu. Ovaj vrhunski kristalni proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom.

  Dimenzije 17,5×17,5cm

 • Činija Casablanca sa postoljemČinija Casablanca sa postoljem
  8.800,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal Činijom Casablanca. Modernog, masivnog dizajna, činija se savršeno uklapa sa vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski kristalni proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom. Lepo prelama svetlost i ističe se u enterijeru.

  Dimenzija 24x24cm Visina 20cm

 • činija phoenixčinija phoenix
  6.900,00 RSD

  Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal Phoenix činijom. Modernog, dinamičnog i efektnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski kristalni proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom. Savršeno prelama svetlo čime se izdvaja u enterijeru.

  Prečnik 33cm Visina 10cm

 • cinija diamondcinija diamond -49% Off
  Originalna cena je bila: 8.900,00 RSD.Trenutna cena je: 4.500,00 RSD.

  POSLEDNJI KOMAD Unesite dozu elegancije u vaš dom prelepom Bohemia kristal činijom Diamond. Modernog i jednostavnog dizajna, činija se savršeno uklapa s vazom iz istoimene serije, čineći savršen par za svaki enterijer. Idealna za posluživanje voća ili kao centralni dekorativni komad na vašem stolu. Ovaj vrhunski kristalni proizvod iz Bohemia kolekcije obogatiće svaki prostor svojom prefinjenom estetikom. Svojim dizajnom ispuniće sva očekivanja i lepo se uklopiti u enterijer.

  Prečnik 28cm Visina 14cm

 • činija kvočkacinija_kvocka
  8.500,00 RSD

  Činija Kvočka savršen detalj za svečano postavljenu uskršnju trpezu, lepo upotpunjuje svaki prostor u koji se postavi. Dizajn enterijera čine detalji. Bohemia kristal kao deo Praške škole dizajna nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a svaki enterijer učiniće veličanstvenim. Savršen detalj za dekoraciju uskršnjih jaja i uređenje enterijera.

  Dimenzije 17x22cm, visina 19cm. Zapremina 10 jaja.