Giftbox viski set Grafiti 1+2

17.800,00 RSD

Giftbox viski set Grafiti 1+2 savršen poklon za muškarca sa stilom.

Set sadrži jednu bocu zapremine 0,80l i dve čaše zapremine 310ml koji su na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovani u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Bohemia kristal

Opis

Giftbox viski set Grafiti 1+2 savršen poklon za muškarca sa stilom.

Set sadrži jednu bocu zapremine 0,80l i dve čaše zapremine 310ml. Na podlozi od crnog pliša savršeno ukomponovani u poklon kutiju visokog kvaliteta i dizajna.

Bohemia kristal

Artikli iz kategorije Exclusive Giftbox savršen su izbor za korporativni poklon (corporate gift). Pružaju kombinaciju visokog kvaliteta, elegancije i personalizacije koja odražava poslovnu filozofiju vaše kompanije. Dodavanjem logotipa kompanije na kutiju, dodatno ističemo vaš brend i činimo poklon još posebnijim. Na taj način, osiguravamo da vaši korporativni pokloni budu ne samo simbol zahvalnosti, već i efikasan alat za jačanje odnosa s poslovnim partnerima i klijentima.

Proizvodnja Bohemia kristala

Proizvodnja Bohemia ručno rezanog olovnog kristala jedna je od najvažnijih industrija u Češkoj. Istovremeno sa najdužom tradicijom. Staklo i kristal se proizvode u Bohemiji više od 800 godina. Industrija je zasnovana na dobro uspostavljenoj zanatskoj veštini, tehničkoj veštini i umetničkoj nejednakosti, koja je cenjena širom sveta.

Veština staklara kombinovana je sa umetničkim umećem u obradi stakla kako bi se maksimalno iskoristila visoka refrakcija svetlosti koju poseduje krhka lepota proizvoda isečenih od olovnog kristala. Odličan nivo češke proizvodnje olovnog kristala zasnovan je ne samo na tradiciji nagomilanoj vekovima, već i na veštini, iskustvu i obuci staklara u kvalitetnoj izradi i sposobnosti da kreiraju atraktivan proizvod i otkrivanju novih tehnika.

Staklari se školuju u specijalnim staklarskim školama, kojima nema premca u svetu, od kojih je prva osnovana 1856. godine. Ove specijalizovane škole stvaraju kvalifikovane slikare, vitražere, rezače kristala, gravere i tehničare. Vodeći stručnjaci vode računa o razvoju svakog učenika, prenoseći stručnost i veštinu generacijama.

Pored tradicije, kreativnost u proizvodnim tehnikama i razvoj dizajna se podstiču kako bi se Bohemia kristal održao među vodećim svetskim proizvodima.

Malo zemalja u svetu može se pohvaliti tako širokim spektrom tradicionalnih tehnika ukrašavanja kao što su one koje su korišćene u češkom regionu. Iako koriste savremenu nauku i tehnologiju u suštini se oslanjaju na tradiciju staru stotinama godina. Od duvanja sirovog proizvoda, do njegove dorade i ukrašavanja raznim tehnikama, ljudska veština, smisao za umetnost i dobar ukus su uvek bili i ostali suštinski.

Ova dubina iskustva, na kojoj se zasniva virtuoznost i preciznost rada, značajan je preduslov ovladavanja vrlo specifičnim i zahtevnim tehnikama izrade koje možete pogledati ovde.

Dekantere za žestoka alkoholna pića iz naše ponude možete pogledati ovde.

Materijal: staklo. Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: R. Češka Uvoznik: TR Melisanti, Nikole Pašića 9, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

giftbox viski set 1+2

Giftbox viski set Grafiti 1+2

17.800,00 RSD