PEPELJARA

Pronađite savršenu pepeljaru za vaš domili poslovni prostor. Posebno ističemo našu liniju Bohemia kristal pepeljara, koje kombinuju vrhunski kvalitet i sofisticiranost.

Bohemia kristal pepeljare su sinonim za luksuz i stil, izrađene od najfinijeg kristala koji dodaje dašak elegancije svakom prostoru. Ove pepeljare nisu samo funkcionalne, već i dekorativne, čineći ih idealnim poklonom za posebne prilike ili kao sofisticirani detalj u vašem domu. Kombinujte stil i funkcionalnost uz naše visokokvalitetne pepeljare koje će se lako uklopiti u svaki ambijent.

Filter

2 Products

 • 3.900,00 RSD

  Pepeljara Barley Twist savršena za vaš dom ili poslovni prostor. Bohemia kristal pepeljare su sinonim za luksuz i stil, izrađene od najfinijeg kristala koji dodaje dašak elegancije svakom prostoru. Ove pepeljare nisu samo funkcionalne, već i dekorativne, čineći ih idealnim poklonom za posebne prilike ili kao sofisticirani detalj u vašem domu. Kombinujte stil i funkcionalnost uz naše visokokvalitetne pepeljare koje će se lako uklopiti u svaki ambijent.

  Dimenzije 21x16cm

  Bohemia kristal

 • pepeljara-square -11% Off
  Originalna cena je bila: 5.500,00 RSD.Trenutna cena je: 4.900,00 RSD.

  Pepeljara Square savršena za vaš dom ili poslovni prostor. Bohemia kristal pepeljare su sinonim za luksuz i stil, izrađene od najfinijeg kristala koji dodaje dašak elegancije svakom prostoru. Ove pepeljare nisu samo funkcionalne, već i dekorativne, čineći ih idealnim poklonom za posebne prilike ili kao sofisticirani detalj u vašem domu. Kombinujte stil i funkcionalnost uz naše visokokvalitetne pepeljare koje će se lako uklopiti u svaki ambijent.

  Dimenzije 15x15cm

  Bohemia kristal