Činija Quadron Gold 330

24.700,00 RSD

Kristalna činija Quadron Gold 330 svojim elegantnim dizajnom i diskretnim pozlaćenim motivom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Pozlata 24-karatno zlato, ručna pozlata.

Dimenzije 23x23cm Visina 13cm

Bohemia kristal

Kategorije: ,

Opis

Kristalna činija Quadron Gold 330 svojim elegantnim dizajnom i diskretnim pozlaćenim motivom oplemeniće svaki prostor u kojem se nađe. Pozlata 24-karatno zlato, ručna pozlata.

Dimenzije 23x23cm Visina 13cm

Bohemia kristal

Artikli iz serije Exclusive Gold dekorišu se i pozlaćuju u čuvenoj kompaniji Astra Gold.

Astra Gold

Astra Gold spada među najinovativnije proizvođače dekorativnog kristalnog stakla u Evropi. Proizvodi jedinstvene artikle dekorišući bohemia kristal i venecijansko staklo pozlatom, višeslojnim dekorima u boji i reljefnom oroplastikom. Jedini vlasnik kompanije Astra Gold je porodica Tengler, koja generacijama poseduje jedinstvene veštine dekoracije stakla.

Proizvodi više od 5.000 različitih vrsta kristalnih proizvoda, koji su ukrašeni čistim 24-karatnim zlatom ili čistom platinom. Pošto je svaki artikal prekriven posebnim zaštitnim slojem, dekoracija je veoma stabilna čak i pri intenzivnoj svakodnevnoj upotrebi. Neki artikli su direktno dizajnirani za HORECA segment. Luksuzni kristalni set posuđa Astra Gold se stoga koristi u luksuznim hotelima, barovima, restoranima, kao i u keteringu luksuznih aviona i jahti.

U asortimanu nisu samo ukrasni predmeti prilagođeni dekorciji, dizajnu i uređenju enterijera i pokloni, već i praktični predmeti prilagođeni svakodnevnoj upotrebi kao što bi bile čaše za vino i viski.

Bohemial kristal

Oko 1600-te godine središte evropske staklarske proizvodnje seli se iz Venecije na teritoriju današnje Češke odnosno njene pokrajine Bohemia odakle je i izveden naziv Bohemia staklo. Bohemia je postala poznata po svom lepom i šarenom staklu tokom renesanse. Na teritoriji Češke obnovila se i dalje razvijala i usavršavala tehnika proizvodnje stakla. Sve zahvaljujući bogatim prirodnim resursima potrebnim za proizvodnju. Pojavljuju se masivni barokni oblici i potiskuju sve dotadašnje.

Bohemia staklo, poznato i kao Bohemia kristal ima istoriju dugu nekoliko stotina godina međunarodnog priznanja po svom visokom kvalitetu, izradi, lepoti i često inovativnom dizajnu.

Ručno rezano, gravirano, duvano i oslikano ukrasno stakleno posuđe, od čaša za šampanjac i vino do grandioznih lustera, ukrasa, figurica i drugih staklenih predmeta među najpoznatijim je češkim izvoznim proizvodima i izuzetno popularno kao turistički suveniri. Češka je dom brojnih staklarskih škola koje pohađaju domaći i strani učenici.

Kristalna činija Quadron Gold kao ekskluzivni poklon čini savršen par sa vazom iz iste serije čime pravi simbiozu u dekoraciji enterijera koju možete pogledati ovde.

 Materijal: kristalno staklo Uvezeno iz: Češka Uvoznik: TR Melisanti, Nikole Pašića 9, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

činija quadron gold 330

Činija Quadron Gold 330

24.700,00 RSD