Escajg Ontario Gold

11.500,00 RSD

Escajg Ontario Gold austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je zlatno mat boja, baršunaste teksture na dodir. Sadrži komplet za 4 osobe, 20 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal hromirani čelik 18/0.

Kategorija:

Opis

Escajg Ontario Gold austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je zlatno mat boja, baršunaste teksture na dodir. Sadrži komplet za 4 osobe, 20 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal hromirani čelik 18/0.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina. Tokom 19-og veka postavljan na trpeze autrijske carske porodice. Više o istoriji i tradiciji kompanije Berndorf možete pogledati ovde.

Pribor za jelo za posebne prilike učiniće da proslave u vašem domaćinstvu budu povezane sa lepim događajima. Sećanja koja će vas pratiti kroz ceo život. Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu.

Našu celokupnu ponudu escajga možete pogledati ovde.

Saveti za odabir kvalitetnog escajga

Prilikom kupovine pribora za jelo od nerđajućeg čelika, obratite pažnju na oznake 18/0 i 18/10. Kupujući kvalitetan escajg ulažemo u više narednih generacija gde hrom-niklovani čelik kvaliteta 18/10 daje garanciju neoborivog kvaliteta.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/0 je oznaka za pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika koji je izrađen sa 18% hroma. To znači da je ovaj pribor za jelo pogodan za mašinu za pranje. Dok se sa druge strane mogu pojaviti fleke od rđe.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/10 je oznaka za leguru nerđajućeg čelika koji se sastoji od 18% hroma i 10% nikla što čini ovaj fini pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika otpornim na pranje u mašinu za sudove i da ne rđa.

Materijal: metal hromirani čelik 18/0 Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Austrija Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

 • Escajg pribor za jelo Berndorf Carat -20% Off
  12.900,00 RSD

  Escajg pribor za jelo Berndorf Carat elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica) austrijskog brenda Berndorf. Berndorf  tradicija u proizvodnji escajga duža od 170 godina gde se tokom 19-og veka postavlja na trpeze austrijske carske porodice. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

 • Escajg Berndorf Winipeg matescajg-winipeg-mat
  15.900,00 RSD

  Escajg Berndorf Winipeg mat austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je matirana drška i poliran vrh. Sadrži komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

 • Pribor za jeloPribor za jelo
  12.500,00 RSD

  Pribor za jelo – escjag Valencia elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica) austrijskog brenda Bendorf. Berndorf tradiciju u proizvodnju escajga duža od 170 godina, a krajem 19-og veka je postavljan i na trpezi austrijskih careva. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

escajg ontario gold

Escajg Ontario Gold

11.500,00 RSD