Escajg Valencia – set 24/1

8.880,00 RSD

Pribor za jelo – escjag Valencia elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 24 dela (kašika, viljuška, nož, kašičica) austrijskog brenda Bendorf. Klasičan escajg za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu ili za svečane prilike. Prodaje se bez maloprodajnog pakovanja, komadno u rinfuzi.

Kategorija:

Opis

Escajg Valencia – set 24/1 elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 24 dela (kašika, viljuška, nož, kašičica) austrijskog brenda Bendorf. Klasičan escajg za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu ili za svečane prilike.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina. Tokom 19-og veka postavljan na trpeze autrijske carske porodice. Više o istoriji i tradiciji kompanije Berndorf možete pogledati ovde.

Pribor za jelo za posebne prilike učiniće da proslave u vašem domaćinstvu budu povezane sa lepim događajima. Sećanja koja će vas pratiti kroz ceo život. Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu.

Saveti za odabir kvalitetnog pribora za jelo

Prilikom kupovine pribora za jelo od nerđajućeg čelika, obratite pažnju na oznake 18/0 i 18/10. Kupujući kvalitetan escajg ulažemo u više narednih generacija gde hrom-niklovani čelik kvaliteta 18/10 daje garanciju neoborivog kvaliteta.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/0 je oznaka za pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika koji je izrađen sa 18% hroma. To znači da je ovaj pribor za jelo pogodan za mašinu za pranje. Dok se sa druge strane mogu pojaviti fleke od rđe.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/10 je oznaka za leguru nerđajućeg čelika koji se sastoji od 18% hroma i 10% nikla što čini ovaj fini escajg od nerđajućeg čelika otpornim na pranje u mašinu za sudove i da ne rđa.

Materijal: metal nikl-hromirani čelik 18/10 Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Austrija Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

pribor za jelo escajg valencia

Escajg Valencia - set 24/1

8.880,00 RSD