Escajg Premiere

-10% Off

49.500,00 RSD

Escajg pribor za jelo Premiere za 12 osoba austrijske marke Berndorf elegantnim, klasičnim dizajnom po uzoru na Art Deco stil upotpuniće svaki svečani trenutak i uneti momenat elgancije i stila.

Set sadrži 12 kašika, 12 viljušaka, 12 noževa, 12 dezertnih kašičica i 12 dezertnih viljuščica kao i sve dodatke za serviranje, obuhvata 67 delova. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina, a tokom 19-og veka postavljao se na trpeze autrijske carske porodice.

Opis

Escajg pribor za jelo Premiere za 12 osoba. Austrijske marke Berndorf elegantnim, klasičnim dizajnom po uzoru na Art Deco stil upotpuniće svaki svečani trenutak i uneti momenat elgancije i stila. Set sadrži 12 kašika, 12 viljušaka, 12 noževa, 12 dezertnih kašičica i 12 dezertnih viljuščica kao i sve dodatke za serviranje, obuhvata 67 delova. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina. Tokom 19-og veka postavljan na trpeze autrijske carske porodice. Više o istoriji i tradiciji kompanije Berndorf možete pogledati ovde.

Pribor za jelo za posebne prilike učiniće da proslave u vašem domaćinstvu budu povezane sa lepim događajima. Sećanja koja će vas pratiti kroz ceo život. Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu.

Našu celokupnu ponudu escajga možete pogledati ovde.

Saveti za odabir kvalitetnog escajga

Prilikom kupovine pribora za jelo od nerđajućeg čelika, obratite pažnju na oznake 18/0 i 18/10. Kupujući kvalitetan escajg ulažemo u više narednih generacija gde hrom-niklovani čelik kvaliteta 18/10 daje garanciju neoborivog kvaliteta.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/0 je oznaka za pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika koji je izrađen sa 18% hroma. To znači da je ovaj pribor za jelo pogodan za mašinu za pranje. Dok se sa druge strane mogu pojaviti fleke od rđe.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/10 je oznaka za leguru nerđajućeg čelika koji se sastoji od 18% hroma i 10% nikla što čini ovaj fini pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika otpornim na pranje u mašinu za sudove i da ne rđa.

Materijal: metal nikl-hromirani čelik 18/10 Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Austrija Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

 • Escajg Berndorf Winipeg matescajg-winipeg-mat
  15.900,00 RSD

  Escajg Berndorf Winipeg mat austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je matirana drška i poliran vrh. Sadrži komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

 • Escajg Berndorf Winipeg čipkaescajg berndorf winipeg čipka
  22.900,00 RSD

  Escajg Berndorf Winipeg čipka se ističe laserski graviranim motivom “čipke” na drškama što mu daje posebnu notu elegancije. Set za 6 osoba, 30 elemenata (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10. Otporno na pranje u mašini za pranje posuđa.

  Austrijski brend Berndorf  kvalitet i tradicija koji traju duže od 170 godina.

 • Escajg set personalniEscajg set personalni -13% Off
  1.400,00 RSD

  Personalni/putni escajg set namenjen za putovanja ili u restoranu, ako želite da koristite isključivo svoj pribor koji niko pre vas nije koristio.

  Set sadrži 7 elemenata kašika, viljuška, nož, kašičica, dve slamčice (uglasta i ravna) i četka za pranje slamčica.

 • Pribor za jeloPribor za jelo
  13.500,00 RSD

  Pribor za jelo – escajg Valencia elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica) austrijskog brenda Berndorf. Berndorf tradicija u proizvodnju escajga duža od 170 godina, a krajem 19-og veka je postavljan i na trpezu austrijskih careva. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

  Escajg Valencia možete kupiti i komadno bez maloprodajnog pakovanja po povoljnijoj ceni.

Escajg pribor za jelo Premiere

Escajg Premiere

49.500,00 RSD