Escajg Premiere

55.000,00 RSD

Escajg pribor za jelo Premiere za 12 osoba austrijske marke Berndorf elegantnim, klasičnim dizajnom po uzoru na Art Deco stil upotpuniće svaki svečani trenutak i uneti momenat elgancije i stila. Set sadrži 12 kašika, 12 viljušaka, 12 noževa, 12 dezertnih kašičica i 12 dezertnih viljuščica kao i sve dodatke za serviranje, obuhvata 67 delova. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina, a tokom 19-og veka postavljao se na trpeze autrijske carske porodice.

Kategorija:

Opis

Escajg pribor za jelo Premiere za 12 osoba. Austrijske marke Berndorf elegantnim, klasičnim dizajnom po uzoru na Art Deco stil upotpuniće svaki svečani trenutak i uneti momenat elgancije i stila. Set sadrži 12 kašika, 12 viljušaka, 12 noževa, 12 dezertnih kašičica i 12 dezertnih viljuščica kao i sve dodatke za serviranje, obuhvata 67 delova. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina. Tokom 19-og veka postavljan na trpeze autrijske carske porodice. Više o istoriji i tradiciji kompanije Berndorf možete pogledati ovde.

Pribor za jelo za posebne prilike učiniće da proslave u vašem domaćinstvu budu povezane sa lepim događajima. Sećanja koja će vas pratiti kroz ceo život. Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu.

Našu celokupnu ponudu escajga možete pogledati ovde.

Saveti za odabir kvalitetnog escajga

Prilikom kupovine pribora za jelo od nerđajućeg čelika, obratite pažnju na oznake 18/0 i 18/10. Kupujući kvalitetan escajg ulažemo u više narednih generacija gde hrom-niklovani čelik kvaliteta 18/10 daje garanciju neoborivog kvaliteta.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/0 je oznaka za pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika koji je izrađen sa 18% hroma. To znači da je ovaj pribor za jelo pogodan za mašinu za pranje. Dok se sa druge strane mogu pojaviti fleke od rđe.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/10 je oznaka za leguru nerđajućeg čelika koji se sastoji od 18% hroma i 10% nikla što čini ovaj fini pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika otpornim na pranje u mašinu za sudove i da ne rđa.

Materijal: metal nikl-hromirani čelik 18/10 Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Austrija Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

 • Escajg pribor za jelo Berndorf Carat -20% Off
  12.900,00 RSD

  Escajg pribor za jelo Berndorf Carat elegantnog modernog dizajna obuhvata komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica) austrijskog brenda Berndorf. Berndorf  tradicija u proizvodnji escajga duža od 170 godina gde se tokom 19-og veka postavlja na trpeze austrijske carske porodice. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

 • Escajg set personalni
  1.600,00 RSD

  Personalni/putni escajg set namenjen za putovanja ili u restoranu, ako želite da koristite svoj pribor. Sastoji se iz 7 elemenata kašika, viljuška, nož, kašičica, dve slamčice (uglasta i ravna) i četka za pranje slamčica.

 • Escajg Berndorf Winipeg matescajg-winipeg-mat
  15.900,00 RSD

  Escajg Berndorf Winipeg mat austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je matirana drška i poliran vrh. Sadrži komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

 • Escajg Berndorf Winipeg čipkaescajg berndorf winipeg čipka
  19.900,00 RSD

  Escajg Berndorf Winipeg čipka se ističe laserski graviranim motivom “čipke” na drškama što mu daje posebnu notu elegancije. Set za 6 osoba, 30 elemenata (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10. Otporno na pranje u mašini za pranje posuđa.

  Austrijski brend Berndorf  kvalitet i tradicija koji traju duže od 170 godina.

Escajg pribor za jelo Premiere

Escajg Premiere

55.000,00 RSD