VAZE

Kristalna vaza za cveće Bohemia kao neizostavni deo svakog cvetnog aranžmana. Bohemia vaze osmišljene su i kreirane da bi našu svakodnevicu učinile srećnijom i inspirisali nas na kreativnost. Nezavisno od toga želimo li prostoriju ispuniti gomilom cveća, u vazu staviti samo jedan cvet ili po sobi rasporediti prazne vaze.

Vaze možemo koristiti za prirodno ili veštačko sveće, a mogu poslužiti i isključivo kao ukras. Vaze i posude od stakla uvek imaju poseban odsjaj, daju posebnu rezonancu kućnoj dekoraciji. i prostor čine puno lepšim. Cvetni aranžman jednostvnoneće doći do izražaja, ako nije izložen u odgovarajućoj vazi.

Kristalna vaza za cveće idealan poklon dragoj osobi za useljenje, rođendan, venčanje.

Prednosti stakla u dizajnu enterijera

Staklo je zanimljiv materijal. Nudi skoro beskrajan potencijal u transformaciji prostora i praktično i estetski. Napredak u tehnici i tehnologiji je još više proširio ove mogućnosti. Iako se zastakljivanje često može smatrati čisto praktičnim aspektom arhitekture i konstrukcije, ono takođe igra značajnu ulogu u dizajnu i uređenju enterijera.

Razumevanje prednosti koje staklo nudi dizajnerima zahteva barem osnovno razumevanje prirode zastakljivanja u strukturnom dizajnu. Najbolji dizajneri rade sa arhitektonskim staklenim instalacijama i znaju kako da postignu harmoniju između svojih koncepata i zastakljivanja koji im stoje na raspolaganju. Imajući to na umu, ovo su neke od prednosti stakla u dizajnu enterijera.

Staklo je verovatno jedan od najpraktičnijih materijala za rad sa objektima koje su arhitektonski istorijski ili otvoreno tradicionalne. Moderne instalacije zastakljivanja mogu da udahnu novi život unutrašnjem prostoru. Najsuptilnije i najdelikatnije opcije neće degradirati vremenom.

Dok staklo može biti povezano samo sa strukturnim karakteristikama kao što su prozori i vrata, ovo nije cela slika. Kao materijal, staklo – kristal se može efikasno koristiti u bilo kom elementu u dizajnu eterijera. Bilo da je u pitanju mala staklena – kristalna vaza ili činija  ili veliki zastakljeni sto. Često se koriste u modernom i minimalnom dizajnu. Stakleni elementi poput ovih mogu izuzetno poboljšati savremeni osećaj prostora.

Ono što je važno uzeti u obzir je kako se ove karakteristike uklapaju u prostor u širem smislu. Ako, na primer, prostor ima puno prirodnog svetla iz krovnog prozora, tada odabir stakla i kristala kao tematskog elementa u manjim elementima dizajna može stvoriti opšti osećaj harmonije. Prirodno svetlo takođe ima prelep efekat na manje staklene i kristalne detalje. Kaskadirajući i reflektujući na način koji privlači pogled i deluje kao vrhunac finijih tačaka dizajna i uređenja enterijera.

Proces izrade i dekorisanja Bohemia kristalnog stakla možete pogledati ovde.

Filter
Gotovo

25 Products