Sipaća kašika – kutlača Vienna

2.200,00 RSD

Sipaća kašika – kutlača Vienna austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je moderan dizajn ravnih linija. Zapremina 200ml, predviđena za posluživanje supe, čorbe i kuvanih jela.

Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Kategorija:

Opis

Sipaća kašika – kutlača Vienna austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je moderan dizajn ravnih linija. Zapremina 200ml.

Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina. Tokom 19-og veka postavljan na trpeze autrijske carske porodice. Više o istoriji i tradiciji kompanije Berndorf možete pogledati ovde.

Pribor za jelo za posebne prilike učiniće da proslave u vašem domaćinstvu budu povezane sa lepim događajima. Sećanja koja će vas pratiti kroz ceo život. Escajg se najčešće kupuje u setovima, kako bi sto bio dekorisan u jednom stilu.

Našu celokupnu ponudu escajga možete pogledati ovde.

Saveti za odabir kvalitetnog escajga

Prilikom kupovine pribora za jelo od nerđajućeg čelika, obratite pažnju na oznake 18/0 i 18/10. Kupujući kvalitetan escajg ulažemo u više narednih generacija gde hrom-niklovani čelik kvaliteta 18/10 daje garanciju neoborivog kvaliteta.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/0 je oznaka za pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika koji je izrađen sa 18% hroma. To znači da je ovaj pribor za jelo pogodan za mašinu za pranje. Dok se sa druge strane mogu pojaviti fleke od rđe.

Nerđajući čelik sa oznakom 18/10 je oznaka za leguru nerđajućeg čelika koji se sastoji od 18% hroma i 10% nikla što čini ovaj fini pribor za jelo – escajg od nerđajućeg čelika otpornim na pranje u mašinu za sudove i da ne rđa.

Materijal: metal nikl-hromirani čelik 18/10 Zemlja proizvodnje/uvezeno iz: Austrija Uvoznik: TR Melisanti, Novi Sad

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …

 • Escajg pribor za jelo PremiereEscajg pribor za jelo Premiere -10% Off
  Original price was: 55.000,00 RSD.Current price is: 49.500,00 RSD.

  Escajg pribor za jelo Premiere za 12 osoba austrijske marke Berndorf elegantnim, klasičnim dizajnom po uzoru na Art Deco stil upotpuniće svaki svečani trenutak i uneti momenat elgancije i stila.

  Set sadrži 12 kašika, 12 viljušaka, 12 noževa, 12 dezertnih kašičica i 12 dezertnih viljuščica kao i sve dodatke za serviranje, obuhvata 67 delova. Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

  Berndorf tradicija u proizvodnji escajga koja traje duže od 170 godina, a tokom 19-og veka postavljao se na trpeze autrijske carske porodice.

 • Escajg Pribor za jelo Winnipeg poliraniEscajg Pribor za jelo Winnipeg polirani -10% Off
  Original price was: 14.500,00 RSD.Current price is: 13.050,00 RSD.

  Escajg Winnipeg polirani austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika ovog modela je da je u potpunosti poliran do visokog sjaja. Sadrži komplet za 6 osoba, 30 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica). Materijal nikl-hromirani čelik 18/10. Berndorf  tradicija u proizvodnji escajga duža od 170 godina gde se tokom 19-og veka postavlja na trpeze austrijske carske porodice.

  Escajg Winnipeg polirani možete kupiti i komadno bez maloprodajnog poklon pakovanja po povoljnijoj ceni.

 • Escajg set personalniEscajg set personalni -13% Off
  Original price was: 1.600,00 RSD.Current price is: 1.400,00 RSD.

  Personalni/putni escajg set namenjen za putovanja ili u restoranu, ako želite da koristite isključivo svoj pribor koji niko pre vas nije koristio.

  Set sadrži 7 elemenata kašika, viljuška, nož, kašičica, dve slamčice (uglasta i ravna) i četka za pranje slamčica.

 • escajg viennaescajg vienna Nije na stanju
  16.900,00 RSD

  Escajg Vienna austrijske marke Berndorf koju odlikuje preko 170 godina tradicije i postojanja. Karakteristika modela je moderan dizajn ravnih linija. Sadrži komplet za 8 osoba, 40 delova (kašika, viljuška, nož, kašičica, viljuščica).

  Escajg izuzetnog kvaliteta izrađen od materijala debljine 4mm.

  Materijal nikl-hromirani čelik 18/10.

Sipaća kašika - kutlača Vienna

2.200,00 RSD